hekwerk
Jaman Sierbestrating en tuinaanleg levert een passend totaalpakket aan hekwerk- en toegangtechnieken voor particulieren en bedrijfsterreinen.

De (sier)hekwerken worden in eigen huis op maat vervaardigd, alles is bij ons maatwerk, dit geldt niet alleen voor de hoogte of de breedte, maar ook de kleur en de materiaalkeuze. Zo is ieder hekwerk in harmonie met de omgeving en dus uniek! 

Momenteel is kunstof sierhekwerk erg populair, kunststof sierhekwerk is mooi en betaalbaar en is niet te onderscheiden van echte metaalsoorten. Een groot voordeel van kunststof sierhekwerk is dat het onderhoudvrij is.

Dit betekent o.a.:
- Geen verfkosten
- Het roest niet
- Krasvrij
- Eenvoudige montagesysteem

Onze producten worden geleverd inclusief 10 jaar fabrieksgarantie. Tevens is het product kind- en diervriendelijk. Kunststof sierhekwerk zal uw tuin een nette uitstraling geven dat zeer goed bij uw woning past.

Bij een mooie tuin past een stijlvolle hek. Wij zijn dealer van STE Kunststof Hekwerken, klik hier om hun website te bezoeken.

Onze website geeft u een indruk van de vele mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden.

hekwerk-voortuin-1 

hekwerk-voortuin-2 

Meer in deze categorie: « Tuinaanleg Onze werkwijze »

1 Reactie

  • Reactielink Henk-Jan zondag, 25 maart 2012 14:31 Geplaatst door Henk-Jan

    ik heb het hekwerk in baarn gezien en is van goede kwaliteit en geeft mooie tint aan voortuin

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Onze werkwijze

veranda-jaman-aan-het-werk-350

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst een prijsofferte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.