Werkwijze van Jaman Sierbestrating en Tuinaanleg    
    
Stap 1
Na akkoord van de klant bepalen we in overleg met de klant een begindatum. Wij leveren de benodigde materialen een dag vantevoren op. Als de begindatum op maandag is dan leveren we het dus op de vrijdag ervoor. De klant hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Wij leveren het zand los gestort en stenen en andere goederen op pallets. De dag voor de bestrating dienen tuingoederen, tuinmeubels, speelgoed, waardevolle planten of tuin accesoires opgeruimd te worden. Dat doen wij ook natuurlijk voor onze klanten maar de beste manier is dat de klant er zelf zorg voor draagt, waardevolle materialen zullen dan geen enkel risico lopen.

Stap 2
De klant is zelf verantwoordelijk voor erfafscheidingen of grenzen met de buren. Wij volgen aanwijzingen van de klant op. Indien nodig graven wij de tuin + 20 centimeter uit. De uitgegraafde aarde storten wij los op de door de klant aangegeven plek. Indien de klant bereid is om de kosten te betalen dan voeren wij de aarde zsm af.

Stap 3
In een uitgegraafde tuin storten we schoon ophoogzand plus 15 cm. Gestort zand trillen we aan met onze speciale trilplaat. En wij zetten altijd opsluitbanden (5-100-15 grijs) aan de vrije kanten en tegen geboogde kanten zetten we altijd rollagen aan. We leggen straatwerk in zoals met de klant afgesproken (gekozen kleur, steen en legpatroon).

Knipwerk van het steen doen wij zorgvuldig met een knipplaat. Eventueel zagen wij ook de stenen maar hiervoor berekenen wij extra kosten. Wij leveren plantenbakken zonder aarde en zonder kantafwerking als er niets anders is afgesproken is.

Stap 4
Wij vegen het afgelegde straatwerk schoon en trillen nog een keer na met onze trilplaat. Daarna gooien wij speciaal zand (brekerzand) over het straatwerk voor de kieren en naden. Klant dient brekerzand meerdere keren te vegen.

Stap 5
Maar natuurlijk doen wij ook andere tuinwerkzaamheden zoals vijvers, schuttingen, pergola’s, houten of grind terras, gras aanleggen. Hoogte van de pergola’s of schuttingen moet de klant zelf bepalen. Wij geven nooit garantie op de levende producten zoals gras en planten. Wij doen geen water of elektra aansluitingen. Wij ruimen de omgeving goed en netjes op. We nemen de door ons geleverde materialen of restmateriaal mee. Wij voeren nooit wat af als niets anders afgesproken is. Wij leveren ons werk met een jaar garantie en buiten het jaar doen we niet moeilijk over kleine reparaties.

Wij rekenen altijd kontant ter plekke af. Omdat de meeste van onze producten natuurproducten zijn, kunnen de kleuren afwijken van de werkelijke kleuren.

Om nadere details te bespreken kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 03653 44737. Wij zullen u graag te woord staan.

veranda-jaman-aan-het-werk-b 

Meer in deze categorie: « Hekwerk Sierbestrating »

1 Reactie

  • Reactielink smeink dinsdag, 20 maart 2012 18:05 Geplaatst door smeink

    aub fotos van jullie voorbeelden van hekwerken Gr Peter

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst een prijsofferte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.