Een Verhaal van Passie en Tuinplezier

Ons verhaal begon in 1999, maar de kiem van onze passie werd veel eerder gelegd. Hüseyin Yaman, onze oprichter, startte zijn carrière in de bloemenkassen van Nederland, waar zijn liefde voor het buitenleven en tuinieren ontstond. Deze passie leidde tot de oprichting van Ja Man!, een speelse knipoog naar zijn naam en zijn enthousiasme voor dit vak.

Als klein bedrijf behandelen we elke klant als deel van onze familie en zetten we ons volledig in om prachtige, leefbare tuinen te creëren. Naast onze dagelijkse activiteiten, speuren wij continu naar de beste deals voor onze klanten. Afhankelijk van het seizoen variëren onze aanbiedingen van aantrekkelijk geprijsde tuinmeubels tot aan BBQ's, steeds met het doel om uw buitenruimte te verrijken.

Elk seizoen een nieuwe tuin
Elk seizoen een nieuwe tuin

Van A tot echt Z.

Of je nu kiest voor een moderne look met verschillende soorten beton- en keramische tegels, of liever gaat voor de klassieke uitstraling van oud-Hollandse gebakken Waaltjes, wij hebben precies wat je nodig hebt. We bieden een ruime keuze aan bestratingsmaterialen en natuurlijke schuttingen, zoals stevige beton-hout combinaties en mooie grenen of Douglas schermen.

Stuur ons een berichtje

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw tuin zijn? Stuur ons een berichtje of bel snel naar 06 54 36 27 69. We helpen je graag met advies op maat.