sierbestrating-trap

Jaman Sierbestrating & Tuinaanleg biedt u een uitgebreid assortiment sierbestrating en aanverwante artikelen. Van eenvoudige betontegel tot exclusief natuursteen: Jaman bedient iedereen. Onder sierbestrating vindt u de benodigdheden voor het realiseren van bijvoorbeeld een robuuste oprit, een sfeervol terras of een speels grindpad.

De tuin wordt tegenwoordig gezien als verlengstuk van de woning. Dit uit zich met name in de keuze van de sierbestrating. Dikwijls probeert men deze qua kleurstelling en/of legpatroon aan te laten sluiten bij de inrichting binnenshuis.

Trends in het interieur zetten zich daarmee voort in de tuin. Zo worden exclusieve materialen, zoals bijvoorbeeld natuursteen, ook steeds vaker in de tuin toegepast. Natuursteen is duurzaam en tijdloos, maar bovenal gewoon fraai. Een andere trend die zich duidelijk doorzet, is het toepassen van wildverbandpatronen.

Verschillende formaten stenen of tegels worden daarbij verwerkt tot een verrassend mozaïek. Op deze site vindt u diverse wildverbandpakketten, waar de stenen of tegels reeds in een juiste mengverhouding in zijn opgenomen. Groot, groter, grootst, lijkt tegenwoordig het devies te zijn. Een logische ontwikkeling, gezien het feit dat bestratingmaterialen met grotere afmetingen doorgaans rustig en daarmee ruimtelijk overkomen.

1 Reactie

  • Reactielink Rahiela zondag, 03 februari 2013 08:57 Geplaatst door Rahiela

    Uit ervaring kan ik zeker zeggen dat het een perfect en goed bedrijf is om mee in zee te gaan, heb mijn tuin 6 jaar geleden laten doen door jaman en ploeg, dit was uitstekend werk, perfect afgelevert, service gericht en goede prijs en kwaliteit gelevert, alles op afspraak afgemaak en afgehandeld.
    Jaman is The Best...

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Onze werkwijze

veranda-jaman-aan-het-werk-350

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst een prijsofferte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.