Algemene Voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen bij Jaman.nl, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen voordat u een bestelling plaatst.

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, aangezien wij de verzendingen zelf verzorgen en geen verzendkosten restitueren.

Levertijd en Verzendkosten

Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 48 uur te leveren, aangezien al onze producten uit voorraad leverbaar zijn. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgdatum vast te stellen. U kunt ook tijdens het bestellen een gewenste leverdatum in de notities zetten, die wij vervolgens per mail of telefonisch zullen bevestigen.

Garantie en Klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens het transport of dat er een ander probleem optreedt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Volgens het Europese recht zijn wij verplicht om elk gebrek van overeenstemming dat binnen twee jaar na levering van de goederen aan het licht komt, te verhelpen. Afhankelijk van het Nederlandse recht kunt u aanvullende rechten hebben.

Indien u een gebrek aan het product constateert of redelijkerwijs had moeten constateren, dient u binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen. Wij beschouwen twee maanden als een redelijke termijn, hoewel onder bepaalde omstandigheden een langere termijn ook acceptabel kan zijn. Als u tijdig contact met ons opneemt, zullen we het product kosteloos repareren of vervangen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken via de volgende gegevens:

 • Jaman.nl
 • Mail: info@jaman.nl
 • Handelsnaam van ons bedrijf: ja man
 • Domeinnaam: www.jaman.nl
 • Vestigingsadres:
  Jacob Catsstraat 10
  1321 VG Almere
 • KVK: 83657371
 • BTW: NL862949464B01

U kunt ons ook volgen en bereiken via onze sociale media kanalen voor updates en service.